Voorpagina

Bij Mei is een natuurvriendelijke zelfoogsttuin in Zoeterwoude, op een steenworp afstand van Leiden.

Wij telen groenten, bloemen en aardbeien van het seizoen. De kleinschalige tuinderij werkt op basis van natuurlijke principes. We gebruiken geen bestrijdingsmiddelen of kunstmest en werken aan een gezonde bodem. Ook vergroten we de biodiversiteit o.a. door bloemen te zaaien voor bijen en andere insecten en takkenrillen aan te leggen waar egeltjes en insecten kunnen schuilen. Samen werken we aan een duurzame, herstellende landbouw.

Bij Mei werkt volgens het CSA-principe: Community Supported Agriculture oftewel gemeenschapslandbouw. Landbouw die door jou als consument gedragen wordt. De tuinder teelt en verzorgt de gewassen waarna je zelf wekelijks kan komen oogsten.

Bij Mei is veel meer dan een akker met groenten en bloemen. Vlakbij de stad is dit een plek om te ontdekken en genieten. Kom jij oogsten?!

De tuinderij opent in het voorjaar van 2020.

Zelf je eigen groenten en bloemen oogsten

Bij Mei is een natuurvriendelijke zelfoogsttuin in Zoeterwoude, op een steenworp afstand van Leiden. Hier pluk je jouw eigen groenten en bloemen. De kleinschalige tuinderij werkt op basis van natuurlijke principes. We gebruiken geen bestrijdingsmiddelen of kunstmest en werken aan een gezonde bodem. Samen werken we aan een duurzame, herstellende landbouw.

Bij Mei