Deelnemen

Deelnemen aan Bij Mei? Dat betekent dat je tijdens het seizoen wekelijks kan komen oogsten op de tuin. Je schrijft je in en betaalt je deelname voordat het oogstseizoen start, zodat de tuinder middelen heeft om zaden, plantgoed en ander materiaal aan te schaffen waarmee de oogst verzorgt kan worden. Door je op deze manier aan de tuinderij te verbinden, word je onderdeel van de Bij Mei gemeenschap. We delen samen de oogst en je wordt betrokken bij het reilen en zeilen van de tuinderij.

Wekelijks verse bloemen

Kom het hele seizoen iedere week een schitterende bos bloemen voor op je keukentafel plukken, in de volle grond, zonder bestrijdingsmiddelen en met respect voor de natuur geteeld. Meld je aan als deelnemer of geef een strippenkaart of plukbon cadeau aan je moeder of een goede vriendin.

Iedere week genieten van een mooie bos bloemen in huis? Word dan deelnemer van de bloementuin. Je komt wekelijks naar de tuin om zelf een vers boeket te plukken.

Het seizoen start in juni en eindigt eind oktober (na de eerste nachtvorst). In die periode kan je iedere week een royaal boeket komen plukken van de bloemen die die week op de tuin bloeien. Wij telen bloemen van het seizoen, houd er dus rekening mee dat je bij ons geen tulpen kan komen plukken in augustus. Uiteraard houden we je op de hoogte van het start en einde van het seizoen en sturen we regelmatig berichten over wat er te plukken valt en andere leuke nieuwtjes over de tuin. En je wordt uitgenodigd voor het jaarlijkse oogstfeest.

Voor je deelname aan de bloementuin waarmee je het hele seizoen wekelijk kan komen plukken betaal je €175,-. Hiervoor pluk je zo’n 20 boeketten. Wil je je nog niet een heel seizoen binden aan de bloementuin, kies dan voor een plukbon van €15,- of voor een strippenkaart, waarmee je met korting 3 of 5 keer kan komen plukken.

Wil je ook deelnemer van de groentetuin worden? Dan ontvang je automatisch € 75,- korting in je winkelwagen op een seizoen bloemen.

De plukbon en strippenkaarten zijn 2 jaar geldig vanaf het seizoen van uitgifte.

Bloemen cadeau

Wie wordt er nu niet blij van vers geplukte bloemen! Een plukbon of strippenkaart is natuurlijk een perfect cadeautje voor je moeder of een lieve vriendin.

Van zelf bloemen plukken in ons bloemenveld word je blij. Verras jij graag iemand met een plukbon of strippenkaart van Bij Mei? We sturen hem snel naar je op.

Bij de gelukkige thuis laten bezorgen? Dat kan ook. Maak hierboven je keuze, geef het adres en een boodschap  door in het bestelformulier en dan zorgen wij dat deze op het juiste adres wordt bezorgd.

Bloemen nodig voor een speciale gelegenheid? Je kan losse bloemen bij ons afnemen per emmer en we maken boeketten op bestelling. Mail of bel voor de mogelijkheden.

Houd er wel rekening mee dat wij bloemen hebben uit de volle grond en van het seizoen, van half juni tot de eerste nachtvorst (half / eind oktober).

Houd er ook rekening mee dat de plukbonnen en strippenkaarten met de post verstuurd worden. Doe dus ruim op tijd je bestelling.

De plukbon en strippenkaarten zijn 2 jaar geldig vanaf het seizoen van uitgifte.

Steun de zelfoogsttuin

Wil je wel ons initiatief steunen? Dat kan!

Je kan Bij Mei een extra steuntje in de rug geven door een financiële bijdrage te doen.

Hier kan je direct je gewenste donatie invoeren.

Heb je suggesties voor andere manieren om te helpen dan horen we dat graag. Kom naar de tuin of stuur een mailtje!